Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk mensen i starten av desember og har det fremdeles...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Går på p-piller og vanligvis fungerer det kjempefint og jeg får som regel ikke mensen med mindre jeg tar pause, kan noen ganger få litt småblødninger hvis jeg tar p-pillene med for lang mellomrom ved uhell. Men, siden starten av desember fikk jeg mensen, selv om jeg gikk på p -piller. Tenkte det ville gå over etter noen dager, men har nå vart helt frem til januar og frem til jeg skriver dette her. Ser ut som det begynner å gi seg nå, men har ikke akkurat vært lite heller, til tross for at jeg har gått på p-piller. Er dette noe jeg burde sjekke opp? Kan det være tegn på graviditet eller noe annet? Pleier oftest å ha lang menstruasjon når jeg først har det, men syntes dette var litt lenge med tanke på at jeg fortsatte på p-pillene da den vanligvis da forsvinner etter noen dager. Leste et sted at det kan være tegn på kjønnssykdom, men vet ikke helt hvor troverdig det var? Har dere noen forslag. Mvh jente 19 år

SVAR

Besvart 14.01.2020 10:29:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle