Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke inn tampongen, er det noe feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som har hatt mensen i litt over 3 år. Jeg har brukt bind hele tiden men nå har så og si alle vennene mine begynt/bruker tamponger. De får det til kjempe fint og går med det hele tiden. Jeg har prøvd noen ganger men jeg får det ikke til. Den går bare ikke inn. Jeg har prøvd alle mulige stillinger, blant annet å sette det ene beinet på doen og å sitte på doen med beina til siden. Den vil bare ikke inn, og det gjør vondt. Rett etter jeg har prøvd å sette tampongen inn gjør det kjempe vondt å tisse. Det er sånn en god stund etterpå og det er samme følelse som man får når man har urinveisinfeksjon. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil veldig gjerne ha sex med kjæresten min, men jeg er livredd for at penisen hans ikke skal komme inn. Jeg får jo ikke inn den minste tamponger engang, hvordan skal jeg da få inn en penis. Jeg har også tenkt på at det er noe feil med meg og at vaginaen min er like tynn som urinrøret og at det er derfor tampongen ikke vil inn:( har hørt at det går an:/

SVAR

Besvart 17.01.2020 14:40:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle