Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men ikke hatt sex enda. Venninne maser om hvorfor...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg er jomfru og snart 17 år. Jeg føler et press på at jeg må ha sex snart. Jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i 4 mnd nå og jeg er jo trygg på han, men jeg vet liksom ikke helt. Han vil nok ha sex med meg nå, og jeg kan sikkert ha det, men samtidig er jeg litt sånn frem og tilbake. Jeg har en venn som maser veldig på når jeg skal ha sex med han, og hun spør hele tiden «har dere pult nå» «hvorfor har dere ikke pult» og masse sånn, og jeg er dritt lei det, men har prøvd å si til henne at d bare ikke har skjedd og at det ikke er hennes sak uansett, men hun fortsetter.. hva skal jeg si for at hun skal stoppe, det virker som at hun ikke syns d r greit at vi ikke har pult i og med at vi har vært sammen såpass «lenge» og at hun syns det er rart. Jeg kan sikkert ha sex med han, men det har bare ikke skjedd naturlig ennå, og jeg vil liksom ikke planlegge det. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.01.2020 16:36:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle