Hopp til hovedinnholdet

Betyr det som skjedde at jeg er ikke jomfru lenger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente som er jomfru skulle ha sex med kondom men han reist seg fra meg etter 10 sekunder jokking jeg følt ikke noe jeg kjente ikke om var virkelig inni meg eller ikke betyr det at jeg er ikke jomfru lenger? Jeg skulle nesten spør han hva han holder på med er du inni i det heletatt ?men jeg rakk ikke fordi han var allerede ferdig ,,, han spurte meg om det kom blod jeg flira og sa nei han var veldig rar etter det der Jeg så ikke utstyrene hans så jeg vet ikke hva han har nede der men hvis han er liten er derfor jeg kjent ikke noe kan størrelse være grunn til at jeg følt ikke noe som traff meg en gang ?eller han var aldri inni meg derfor følte jeg ikke noe ? Før viste jeg at jeg var jomfru nå vet jeg ikke noe eneste jeg vet er at jeg tørre å bli med på ting og at jeg til første gang jeg tar av meg buksa foran noen

SVAR

Besvart 25.01.2020 11:26:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle