Hopp til hovedinnholdet

Han har vesentlig lavere sexlyst enn meg, og han mister ereksjonen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Samboeren min og jeg har vært kjærester i 1,5 år nå og har det helt fantastisk. Han er en super fyr og jeg er veldig glad i ham. Det eneste problemet er at han har vesentlig lavere sexlyst enn meg og når han først har lyst (uten st jeg har mast meg til sex) mister han som regel ereksjonen halvveis under samleie. Jeg har sagt at det er helt i orden og at det ikke er npe problem. Spurt om det er noe jeg kan gjøre annerledes eller om han føler seg utrygg av noen grunn. Han hevder at han er kåt og at det ikke spiller noen rolle hva jeg gjør. Det var slik i starten av forholdet vårt også, men da tenkte jeg at han kanskje bare var nervøs. Etter å ha blitt bedre kjent med han føler jeg meg nå ganske sikker på at han snakker sant når han sier det ikke relaterer til stress eller depresjon. Han tror bare det er sånn kroppen hans er,men kan det være lave testosteron-nivåer hos rn mann på 26 år? Evt. Et symptom på noe annet? Jeg er rimelig trygg på at det ikke er psykisk betinget. Mvh

SVAR

Besvart 25.01.2020 11:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle