Hopp til hovedinnholdet

Etter at den ble slapp igjen ble jeg kanskje litt sur på meg selv liksom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått ny seksualpartner, prøvde å ha sex første gang idag, men det sviktet. Vi koste oss skikkelig liksom, jeg fikk ereksjon litt, men jeg skulle hente en kondom også ble den slapp igjen. Jeg føler ikke at jeg syns partneren min er stygg liksom, jeg skjønner ikke selv hvordan den ble slapp. Jeg prøvde da videre å få ereksjon, noe som ikke funka. Det funka litt en gang, men blir slapp igjen i det jeg prøver å ta på kondom. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette var riktig nok første gangen, da. Om det kan ha noe å si? Har lest litt om presentasjonsangst, men jeg følte jeg var ganske rolig, hvert fall første gangen. Etter at den ble slapp igjen ble jeg kanskje litt sur på meg selv liksom. Noen tips?

SVAR

Besvart 26.01.2020 18:26:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle