Hopp til hovedinnholdet

Sex uten å være tent var skikkelig vondt. Vondt etterpå også.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I forrige uke var jeg forkjøla, og da jeg ble frisk igjen, prøvde jeg og kjæresten min å ha sex uten at jeg var så tent, og da var det skikkelig vondt så vi måtte stoppe. På kvelden hadde jeg derimot veldig lyst, men da var det også vondt:( ikke som om det har blitt rifter, men som om det var for trangt liksom:( det samme skjedde på lørdagen og da brukte vi sånn en liter glidemiddel. Vi gjennomførte det da og det virket som om det ble litt bedre etterhvert? Jeg ble ganske lei meg av at kroppen min ikke hørte på meg så jeg glemte å gå på do, og nå, på mandag, har jeg fått urinveisinfeksjon. Men spørsmålet mitt er, kan urinveisinfeksjonen ha vært grunnen til at det gjorde vondt? Kan den ha liksom ha vært der uten symptomer? Opplever dette som ganske tungt fordi jeg vil jo være sammen med kjæresten min så håper jo at det går over, uansett hva det er

SVAR

Besvart 19.02.2020 20:23:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle