Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kommer jeg aldri?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært i 2 lengre forhold hvor vi ofte har hatt sex. Jeg har vært seksuelt aktiv i 4 år, og hatt generelt myye sex. Men har aldri kommet! Gutten kommer hver eneste gang og det er det vi avslutter med. De jeg har vært med har alle blitt frustrerte fordi jeg aldri kommer og tror det er de det er noe galt med. Det er alltid veldig godt for meg også og det er ofte jeg som tar initiativet til sexen. Jeg er ofte kåt, har både en vibrator og en womanizer, men har aldri kommet av noen av dem heller. Begynner å lure på om det er noe alvorlig galt med meg eller om flere har opplevd lignende. Har vært veldig trygg på begge de jeg har vært i et forhold med og det siste forholdet varte over flere år. Vi prøvde flere ganger å kun ha fokus på meg slik at han kunne hjelpe meg og vi snakket ut om dette slik at jeg skulle føle meg trygg. Har begynt å gi opp litt. Hvorfor forstår ikke gutten at det er digg for meg uansett om jeg kommer men mest frustrerende av alt, hvorfor kommer jeg aldri??

SVAR

Besvart 27.02.2020 16:54:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Vanlige samleiestillinger

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

 

Les mer
account_circle