Hopp til hovedinnholdet

Må jeg se penisen før vi har samleie første gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte på noen ting om sex osv. 1. Må jeg se penisen før vi har sex første gang? 2. Hvordan vet jeg at jomfruhinnen er tatt? 3. Er første gangen klein? Hvilken posisjon passer best første gang? Er det ekkelt å suge noen? Hvorfor skjelver man i bena eller går rart dagen etterpå? Jente 15år

SVAR

Besvart 01.03.2020 11:52:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Vanlige samleiestillinger

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

 

Les mer
account_circle