Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler ubehag etter sex, føler meg tom og ekkel innvendig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 20år jeg og kjæresten har vert ilag i litt over 4år. Men jeg sliter veldig med at jeg føler ubehag etter sex, ikke i den grad at det er vondt noen plass. Bare føler meg tom og ekkel innvendig. Jeg stoler jo på han og vi har veldig fin sex, men etter sexen så er det samme følelse som om at jeg har gjort noe galt. Jeg har vert sammen med noen tidligere som ikke var spesielt snill verken under sex eller ellers. Kan det være at det sitter litt igjen uten at jeg tenker over det? at jeg ikke slapper helt av på samme måte som jeg burde? Er utrolig slitsom å ha det slik

SVAR

Besvart 01.03.2020 12:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle