Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør man etter sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg lurer på hva man gjør etter man har hatt sex, må jenta tørke seg? Renner det ut? Kan man bare ta på trusen med en gang man er ferdig, for så å gå på do? Jeg har prøvd å søkt opp sex fra start til slutt for å prøve å finne ut av alt man gjør, men fant ikke noe. Så kan dere enten forklare hva man gjør fra start til slutt med sex eller legge igjen en artikkel? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 10.03.2020 12:09:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Sex som du vil

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

 

Les mer
account_circle