Hopp til hovedinnholdet

Jeg har brunlig slim ved eggløsning, kan det være noe galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 20 som har sluttet på p-piller på grunn av bivirkninger (humørsvingninger, kviser), men også slik at jeg blir «tvunget» til å bruke kondom - har en tendens til å glemme ved uforpliktet sex. Jeg har en app som viser når jeg skal ha mensen og eggløsning, og har lagt merke til at når jeg har eggløsning, så får jeg slim som er litt brunlig. Før jeg begynte på p-piller hadde jeg «normalt» slim. Jeg leste at det kan være et tegn på at det er litt blod med og at man er ekstra fruktbar når man har brunlig slim, men lurer fortsatt på om det kan være noe galt når det har skjedd to ganger på rad nå? Har ingen kjønnssykdommer eller andre sykdommer, men sliter en del med angst. Har mensen som normalt og brukt kondom ved samleie, hvis det er viktig å vite. 2. Lurer også på om det er normalt å bli sår ved skjedeinngangen etter sex og om man skal ha små «blemmer» der nede? Får også vondt ved dype, kjappe støt. Mvh, jente på 20.

SVAR

Besvart 10.03.2020 23:04:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle