Hopp til hovedinnholdet

Kan vibratorer bære klamyidasmitte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett spørsmål angående klamydia og sexleker. Så greia er at jeg fikk meg en ny partner og hadde ubeskyttet sex noen ganger før vi tenkte på å sjekke oss. Vi sjekker oss og han tester positiv på klamydia, som da vil si at jeg også har det. Fikk aldri tilbake prøven min siden den ble ødelagt. Vi fikk en kur, og vi hadde beskyttet sex til vi var ferdige med kuren. Det jeg ikke tenkte på var at smitten kanskje kunne smitte over på vibratoren min. Så dette er da spørsmålet mitt, kan vibratoren være "smittebærer" av klamydia og hindret at jeg ble frisk selv om jeg gikk på den kuren? Hvor lenge kan smitten være på vibratoren? Hvordan kan jeg eventuelt få vasket/renset vibratoren slik at den ikke lengre bærer smitte?

SVAR

Besvart 14.03.2020 19:55:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sexleketøy

Har du hatt lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det?

 

Les mer
account_circle