Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva som skjedde når jeg blakket ut på fest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var på en fest og blacket helt ut i flere timer. Jeg vet at jeg var alene med en gutt deler av denne perioden. Ut i fra det jeg har hørt, tror jeg ikke ikke at noen ting skjedde. Jeg er likevel litt bekymret for at det kanskje kan ha skjedd noe selv om jeg ikke merket noe spesielt dagen etter. Jeg har hatt sex før, men det er over et år siden sist. Ville jeg merket det om han hadde hatt sex med meg? Hvordan i så fall?

SVAR

Besvart 15.03.2020 17:46:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
account_circle