Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil aldri ha sex, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og min kjæreste har vert sammen kun ca et halv år nå, og sexlivet vårt har vert dårlig helt siden vi begynte. Jeg har alltid lyst, men hun har (så og si) aldri lyst. Når jeg tar initiativ blir jeg nesten alltid avvist og dette får meg til å sitte igjen med en følelse av lite selvtillit, og at min kjæreste ikke er seksuelt/fysisk tiltrukket av meg. For meg som har vert i 2 forhold før hvor dette ikke var et problem i det hele tatt, trenger jeg en løsning på dette. Også når vi en sjelden gang har sex, er hun lite «inni det», og klarer ikke se på meg, eller må ha lyser skrudd av. Det blir veldig lite personlig og romantisk. Har jeg grunn til å føle meg drit? Eller kan det være andre grunner til dette? Hun pleier ofte komme me unnskyldninger som at folk er hjemme, hun er ikke nybarbert osv. Selv om vi har hatt sex under disse omstendighetene før. Hun går på p-piller. Kan det ha noe me saken å gjøre? Hun blir også veldig kåt kun i fylla.

SVAR

Besvart 18.03.2020 08:06:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle