Hopp til hovedinnholdet

Har fått utflod fra penis etter ubeskytta sex. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde ubeskyttet sex sånn cirka 2 måneder siden 2 uker senere så var det vondt å tisse, også hadde jeg en god del utflod fra penisen. Dette varte i sånn 2-3 uker, men nå har jeg ingen av disse symptomene. Jeg sjekka meg for Klamydia, Gonoré og en annen ting jeg ikke husker på en helsestasjon for ungdom for 5 uker siden og jeg har enda ikke fått svar. Hun jeg hadde sex med sa at hun ikke hadde verken klamydia eller gonoré eller den andre greia etter at hun testa seg Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.03.2020 01:01:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle