Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kunne snakke åpen om sex og få det deilig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg hører ofte på vennine min som snakker om sitt sexliv med kjeresten sin. det gjør at jeg vil også ha sex of føler et lite press, men har begynt å tenke på at kankjse stede for å stresse med å ha et sexliv så kan jeg begynne med onanering. har prøvd litt med og stimulere klitoris med finner ikke noe spesielt jeg liker, finnes sikkert mange flere metoder en det jeg har testet men kommer ikke på noe. åsså har jeg et ønske om og putte noe annet inn i kjeden enn min finger. prøve en sminke kost men synes det er litt rart med tanke på at jeg bruker den daglig. prøvde krøll tangen min men den var litt stor fikk den ikke inn.har du tips til hva jeg kan bruke som dildo eller vibrator? åsså har jeg problemet med at jeg blir så fort flau at jeg kutter det ut i vertfall vis noen er hjemme. noen ganger tenker jeg at jeg ville heller vært gutt siden det virker enklere og di snakker open om det med venner det vil jeg også?!?!?!?!?!??!

SVAR

Besvart 24.03.2020 15:53:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle