Hopp til hovedinnholdet

Hvordan man kan si til en gutt at mann ikke vil ha sex med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble akkurat 15 år og jeg lurer på hvordan man kan si til en gutt at mann ikke vil ha sex med han. Jeg har sakt at jeg ikke er klar for å ha sex, men han sa han visste at jeg hadde hatt sex flere ganger før. Noe som er sant. Jeg liker virkelig ikke denne gutten og han sender meg masse dickpicks og bilder av senga hans og kondomene sine, og jeg syns det er veldig ubehagelig. Og det værste r at han går i klassen min og mora jobber også på skolen. Og mora hans sier alltid at meg og ho er venner osv.. Så jeg lurer bare på hvordan man kan si at jeg ikke vil ha sex på en fin måte. Og burde jeg si dt til mora hans? Siden meg og mora liksom allerede r kinda close?

SVAR

Besvart 26.03.2020 08:42:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle