Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex for første gang for to dager siden og har blødd siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For litt over to døgn siden hadde jeg sex for første gang. Partneren min hadde gjort det før og testet seg for klamydia, slik at vi begge var sikre. Vi brukte ikke kondom ettersom jeg går på p-piller. Har også fått vite at det er vanlig å blø etter sitt første samleie. Jeg vet godt at jeg er “litt trang” og regnet med at det skulle skje. Det jeg ikke regnet med er at jeg fortsatt skulle blø regelmessig frem til i dag (det er lenge til jeg får mensen). Det blødde masse i starten, og nå bare fortsetter det i jevne doser. Det er litt vanskelig å sette ord på det, men jeg føler et slags ubehag i vagina som jeg ikke gjorde før dette. Det går ellers greit å gå på do som vanlig. Burde jeg gå til en gynekolog, eller er dette helt normalt? Hvor lenge bør denne “blødningen” vare? -Jente 17

SVAR

Besvart 15.04.2020 13:31:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle