Hopp til hovedinnholdet

Vondt nederst i magen etter samleie. Unormalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har bare hatt sex to ganger, og begge gangene ble jeg ukomfortabel og stoppet det. Vi brukte ikke kondom, siden har prevensjon. Etter andre gangen fikk jeg vondt nederst i magen. Jeg blødde lett også. Jeg skjønner ikke helt hva som skjer, er det unormalt? Hvorfor er det enda vondt nederst i magen? Jeg er litt bekymret da han sa han ikke har kjønnssykdommer. Hilsen Jente 17 år.

SVAR

Besvart 22.04.2020 07:34:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle