Hopp til hovedinnholdet

Den ene indre kjønnsleppe er 3 ganger så stor som den andre og gjør vondt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått dette 1 gang før etter å ha hatt sex. Den indre kjønnsleppe er 3 ganger så stor som den andre og gjør vondt. Det gjør vondt å gå/sitte og svir når jeg tisser. Jeg fikk det på akkurat samme kjønnsleppe sist gang også. Det roer seg i løpet av et døgn, men jeg kan fortsatt ha litt vondt. Jeg lurer på om dette er farlig? Om jeg burde ta kontakt med fast lege? Og om dette kan være en infeksjon på en eller annen måte?

SVAR

Besvart 25.04.2020 17:55:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle