Hopp til hovedinnholdet

Går klamydiainfeksjon i hals over av seg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex uten beskyttelse 16.april med en partner jeg tenker å ha fast fremover. Ca 2 uker før han, tok jeg en klamydiatest for å være sikker på at jeg ikke bærer smitte. Men etter jeg hadde ligget med denne nye partneren, fikk jeg noen symptomer som veldig sterk lukt nedentil. (fiskeaktig) og I tillegg må jeg oftere tisse. Jeg ga oral sex også siden han gav meg. Ca 1 uke etter lå jeg med han igjen. Da blødde jeg plutselig veldig (var ikke mensen) hadde ikke vondt heller. Ga han oral denne gangen også. Uansett så fikk jeg litt vondt i halsen etter dette. Og har vet ikke helt om dette kan være klamydia? Har testet meg hos legen for klamydia nedentil en gang til, men må jeg inn igjen for å teste i halsen også eller kan jeg få behandling for begge om jeg tester positivt nedentil? Kan det gå over av seg selv i halsen? Og er bekymret for at det tar for lang tid å få svar på prøvene pga Corona situasjonen.. Er redd for å miste muligheten til barn senere.. Hjelp

SVAR

Besvart 30.04.2020 12:48:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle