Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt en kjæreste og har ikke hatt sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aldri hatt en kjæreste og har ikke hatt sex. Alle vennene mine har kjærester og har derfor hatt sex. Jeg føler meg derfor veldig utenfor. Jeg vet ikke hvorfor men jeg tørr ikke å ha med en gutt hjem. Det var en gang jeg hadde avtalt å dra til en gutt men så bare låste alt seg og jeg turte ikke å dra. Synest at det er bare kleint i forhold til meg selv og hva foreldre Og søsken kommer til å si. Selv om jeg vet at de ikke sier noe på det og de har sagt tidligere også at jeg bare må ha besøk å dra på besøk til en evt gutt. Når det kommer til det med sex så har jeg lyst til å vente til jeg får meg en kjæreste jeg stoler på. Men jeg begynner å bli utålmodig.. og jeg sier ikke bare at alle vennene mine har hatt sex fordi det er noe jeg tror. Vi er veldig åpne med hverandre å snakker ofte om sånt. Men da føler jeg meg utenfor siden jeg er den eneste som ikke har prøvd det.

SVAR

Besvart 29.04.2020 18:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle