Hopp til hovedinnholdet

Skulle ønske at kjæresten min også var jomfru da vi hadde sex første gang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hva som er mest normalt av å miste jomfrudommen til kjæreste som heller ikke har mistet jomfrudommen. Eller om folk flest ikke bryr seg om kjæresten/gutten er jomfru fra før eller ikke. Jeg personlig har type som har hatt sex me ei jente før. Å jeg syns dt e litt kjipt å tenke på. Etter som vi også har hatt sex. Og jeg ikke har hatt sex sjøl med noen andre enn han før. Flere som jeg kjenner, har hatt sin første sex med en som ikke har hatt sex før. Å dei mistet jomfrudommen til hverandre. Jeg kunne så inderlig ønsket jeg også kunne det. Siden jeg føler det er om å gjøre å miste den til hverandre. Hva er mest normalt? Å skal det egentlig ha noe å bety? Jeg føler folk husker mer den første personen de hadde sex me siden det er deres første. Å kommer alltid til å være det:( flere skryter over at dem har mistet den til hverandre. Noen ganger angrer jeg på at jeg ikke mistet den til en som ikke hadde hatt sex før. Men jeg elsker typen min også. Så dette er veldig vanskelig!

SVAR

Besvart 04.05.2020 14:30:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle