Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang er vagina? Er penisen for stor? Pluss flere andre spørsmål

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 15 år gammel. 1, hvor lang er vagina? 2, jeg har fått kjæreste, jeg hadde aldri sex før, men jeg vil ha sex med kjæresten min nå. Men jeg er litt redd. Fordi kjæresten min forklarte meg at penisen hans er 19,7 cm, og ca 48 diameter. det er så stor tror jeg. 3, Er det noe farlig eller få jeg vondt hvis hele penisen hans går inn i skjeden min? 4, Kjæresten min så pumpene mine og han likte, Men hvorfor mange gutter liker pumpe? 5, Hvilke posisjon må jeg bruke i første gang? Og hvordan skal vi starte sex? 6, Hva må jeg gjøre noe, når han pule meg? 7, Hørte jeg noen jenter suge til penis er godt, men jeg vet ikke hvordan gjøre det, Hvordan kan jeg suge? 8, hva er doggystyle? Takk skal dere ha

SVAR

Besvart 05.05.2020 16:59:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle