Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha fått en kjønnssykdom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er veldig plaget nede i underlivet, med både kløe og svie. Det ble sånn etter siste gang jeg hadde sex med exen for sånn ca 2 mnd siden. Kan det være kjønnssykdom? Siden exen min har vist vært utro mot meg + at vi slo opp en gang tidligere og da aner jeg ikke hva han har drevet med da. Har tenkt til å sjekke meg hos helsesøster, men skola har jo vært stengt til nå.

SVAR

Besvart 13.05.2020 14:22:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Plikter og rettigheter - kjønnssykdom

Gonoré, klamydia, hepatitt B og C, syfilis og hiv-infeksjon er definert som allmennfarlige smittsomme infeksjoner etter smittevernloven. Dette medfører en del plikter og rettigheter for lege og pasient.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle