Hopp til hovedinnholdet

Nedsatt sexlyst. Lurer på hva alt dette skyldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge slitt med ereksjonsproblemer. Hadde kjæreste i 2 år frem til høsten 2018, etter det ble slutt ble jeg ikke kåt på andre jenter eller fikk lyst til å onanere. Så ble vi kjærester igjen og jeg fikk tilbake sexlyst. For snart 8 måneder siden slo vi opp igjen, men da merket jeg også lenge under forholdet at sexlysten forsvant. Og jeg trodde egentlig bare at det var pga henne jeg hadde problemer. Men nå 8 måneder etterpå, har jeg kommer helt over henne men jeg sliter enda med ereksjonsproblemer og sexlyst. Før var jeg kanskje den kåteste jeg vet om. Mens nå er det helt motsatt. Kan gå mange dager uten å få ereksjon i det hele tatt. Og når jeg skal ha sex med jenter så sliter jeg med å få den opp eller bare litt opp eller at den går ned igjen fort. Jeg vil ha sex hele tiden fordi det er kult. Men kåtheten og penisen tilsier noe annet. Spilte fotball aktivt frem til høsten 2018 når jeg ble skadet i lysken/hofte, men har holdt meg greit i form. Lurer på hva alt dette skyldes

SVAR

Besvart 17.05.2020 07:26:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle