Hopp til hovedinnholdet

Har et sår på kjønnsleppen. Hva er dette og hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått et lite «kutt» På den indre kjønnsleppen min, på huden rett med kjedeåpningen. Jeg tror ikke det kan være kjønnsykdommer fordi jeg har vært i et fast forholdt i litt over 4 år nå, og jeg har ikke lagt merke til noen blemmer eller spredning i området. Problemet er at det klør utrolig masse på dette såret (akkurat som ett myggstikk), men det svir ikke og føler meg egentlig ikke noe særlig sår eller plaget på noen andre måter enn at det klør veldig. Har prøvd canesten mot soppinfeksjon uten noe resultat, har også prøvde brudaline som jeg følte hjalp, men etter jeg hadde brukt den i 1,5 uke hadde jeg og partneren min sex, også føltes det som jeg var på den igjen. Dagen etter begynte kløen igjen. Jeg har virkelig skrekk for å gå til gynekolog og leger med slike ting, og spør derfor her før jeg «tørr» å gå videre med dette. Det jeg lurer på, Høres det ut som at det er det noe alvorlig galt med meg eller er jeg bare utålmodig på at dette såret/kuttet skal gro igjen?

SVAR

Besvart 10.06.2020 14:07:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle