Hopp til hovedinnholdet

Ofte utflod, tisser ofte og lekkasjeproblemer. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt kjæreste i godt over et år. Før han har jeg hatt andre partnere, men aldri testet meg for noen kjønnssykdommer. I fjor ble det ofte at jeg fikk problemer med at jeg fikk ofte utflod og at jeg tisser ofte. Jeg begynte å med problemer med at jeg plutselig fikk lekkasje uten at jeg måtte på do. Jeg fikk også ofte problemer som jeg tilknytter urinveisinfeksjon... vi tenkte det kunne være fordi vi hadde for mye sex, og når vi sluttet så ga det seg etter hvert, men jeg hadde fortsatt problemene med lekkasje og utflod. Nå har jeg begynt å fått vondt når jeg tisser igjen. Hva kan dette være? Burde jeg være bekymret? Hilsen jente 20

SVAR

Besvart 10.06.2020 14:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle