Hopp til hovedinnholdet

Det gjorde ekstremt vondt den første gangen, senere også.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg mistet jomfrudommen min for over halvannet år siden. Det gjorde ekstremt vondt den første gangen, noe jeg egentlig forventa. Men uansett hvor mange ganger jeg har hatt sex, hvor jevnlig eller hvor opphisset jeg har vært så har jeg hatt ekstremt vondt siden jeg er så trang. Partnerene mine har også fått vondt fordi jeg har vært for trang for dem. Er det noe galt med meg? Er det noe jeg kan løse uten hjelp av lege eller fysioterapeut?

SVAR

Besvart 07.07.2020 20:29:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle