Hopp til hovedinnholdet

Gutters g-punkt.

Jente 13 år
 

Spørsmål
hei jeg har hørt rykter om at gutter har et punkt under pungen som heter prostata men som kalles den "mannlige klitoris". er dette sant og hvordan kan man stimulere den???
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

G-punktet er i prinsippet noe jenter har (men ikke alle jenter får nødvendigvis g-punktsorgasmer). Når man snakker om et g-punkt hos gutter er det ofte prostata man snakker om. Prostata kan stimuleres gjennom endetarmsåpningen (rumpa). Mange gutter opplever at stimulering av prostata føles godt. Slik stimulering kan gjøres ved massasje med en finger opp i rumpehullet, ved bruk av dildo (eller oftere en "buttplug" som er en relativt liten dildo til anal bruk) eller ved analsex.

Hvorvidt gutter får orgasme av prostatastimulering finnes det nok ikke noe fasitsvar på, men det er fullt mulig for gutter å trene seg opp til å få orgasme uten at penis stimuleres noe særlig.

En ting som kompliserer dette bildet litt er at, i motsetning til det mange tror, så er ikke orgasme og sædutløsning det samme. Det går an å oppleve en orgasmetilstand uten å få utløsning. ("Tørre orgasmer") I tantrisk sex er dette et mål å få til. (Tantrisk sex er inspirert av det fjerne østen.)

Håper dette var svar på det du lurte på!

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om stipend og lån på videregående?

Må du betale tilbake stipend du allerede har fått hvis du stryker på videregående?