Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex, kondomen sprakk så tok angrepille. Normalt med småblødninger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som hadde sex for 9 dager siden (lørdag), kondomen sprakk så tok angrepille (ellaOne) dagen etter, altså søndag. På tirsdag fikk jeg noe som kunne ligne på mensen, ca rundt om den tiden jeg skulle hatt mensen, men den var langt ifra så kraftig som den pleier, å varte også bare i 3 dager iforhold til 5 dager som den pleier. Kan dette ha vært en blødning av angrepillen? Eller mensen som har blitt mindre på grunn av angrepillen? Noen dager etter det som kunne minnes mensen (altså idag) fikk jeg litt brunt/rødt klumpete utflod, som kommer og går litt. Er dette normalt? Håper på svar så fort som mulig.

SVAR

Besvart 18.07.2020 00:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle