Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner plutselig å stønne helt sykt, jeg ble så kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for noen dager siden da jeg og kjærsten var hjemme hos han lå vi bare å koste. Vi ligger bare å ser på Netflix, å plutselig kjenner jeg hånden hans klikke frem og tilbake på fitta mi utenfor skjørtet, og jeg begynner plutselig å støtte helt sykt , jeg ble så kåt, og jeg har aldri støttet så mye før av bare det. Han hadde på seg shorts, så jeg merket at med en gang jeg stønnet mye, fikk han skikkelig boner, er dette fordi han ble kåt av lydene jeg lagde? Fordi han har aldri fått boner så fort før. Blir gutter seksuelt opphisset av det? Og det endte opp med at vi hadde sex, og da stønnet jeg fortsatt så mye spm jeg aldri har gjort før. Var det fordi begge ble veldig kåte? Takk for svar på forhånd :)

SVAR

Besvart 05.08.2020 08:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle