Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex tre ganger før, har aldri kommet eller følt nytelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er seksten år og kan ha sex. Jeg har hatt sex tre ganger før, men jeg har aldri kommet eller følt nytelse. Vi prøver mye forskjellig men jeg begynner liksom å kjede meg litt når vi ligger. Jeg liker nærhets følelsen av å ha en kjæreste men har aldri tenkt på han som attraktiv. Betyr dette ar jeg er lesbe? Jeg har vært forelska i gutter før men noen ganger tenker jeg på hvordan det er å ha jente kjæreste. Om vi ser på porno f.eks blir jeg aldri kåt heller. Hva er galt?

SVAR

Besvart 11.08.2020 06:37:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle