Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hvite prikker på penis og får ikke til å dra tilbake forhuden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har 2 ting jeg vil spørre om. 1. Jeg har hvite prikker på venstre siden av penishodet og aner ikke hva det er. Har lest litt om det og det beste jeg kommer fram til er Spiculae glandis. Det har vært der i flere år og jeg har ikke hatt samleie, men jeg onanerer 1-3 ganger daglig. Prikkene er lite synlig når penis er slapp, men vises når den er erigert. Vasker underlivet nesten daglig så det kan ikke være sopp eller noe liknende tror jeg. 2. Får ikke til å dra tilbake forhuden, klarer å dra tilbake litt, men kjennes rart ut hvis jeg prøver hardere (som om jeg ødelegger noe). Når jeg da har dratt tilbake forhuden (det jeg klarer) og rører penishodet gjør det vondt. Får ikke vondt når jeg runker, men veldig irriterende fortsatt.

SVAR

Besvart 19.08.2020 08:45:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle