Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at det svir hvis man tisser rett etter sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp hatt urinveisinfeksjon og fått behandling for det. Det er fire dager siden jeg sluttet på antibiotika og jeg har de siste dagene følt meg helt bra. Likevel gjorde det vondt da jeg tisset rett etter jeg hadde samleie med kjæresten min i dag og jeg lurer på om det har kommet tilbake allerede. Er det vanlig at det svir litt hvis man tisser rett etter sex?

SVAR

Besvart 02.09.2020 01:37:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle