Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg klar for sex. Får jeg ikke sex snart, blir jeg gal. Problemet er at jeg ikke har noen kjæreste. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har noen spørsmål jeg trenger svar på.... Håper dere kan hjelpe meg. :) 1. Jeg føler meg klar for sex. Her helt vil. Får jeg ikke sex snart, blir jeg gal. Problemet er at jeg ikke har noen kjæreste. Hva gjør jeg? 2. Jeg vet om mange jenter jeg liker, men tørr ikke spørre dem. Noen tips? 3. Jeg runker innimellom. Noen ganger føler jeg at det lukter så mye sæd. Er redd for at foreldrene mine skal oppdage at jeg gjør det. Det er falut. 4. Hvor stor sjangs er det for at noen blir gravid når gutten bruker kondom? 5. Hva liker jenter med gutter i den alderen jeg er? Da tenker jeg på hva de blir tiltrekkte av..osv Håper jeg får et svar! Mvh G15

SVAR

Besvart 02.09.2009 18:49:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan bruker man kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle