Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor liker gutter/menn så godt rumpa til jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste som er veldig fin. Hun har smal midje også fine offer og lår og rumpa. Og nydelig personlighet hun er perfekt. Men Hvorfor liker gutter/menn så godt rumpa til jenter også liker jeg og holde på låra hennes fordi det er mykt og når vi kysser kan jeg ta og holde litt forsiktig på rumpa. Hvorofr liker jeg rumpa hennes den er fin og sånt. Hun satt på en litt høy benk en gang så stelte jeg meg mellom beina hennes også kyssa vi så tok jeg tak under rumpa hennes og berte henne den var sp myk! Så ja Hvorofr liker gutter det

SVAR

Besvart 18.10.2020 18:45:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle