Hopp til hovedinnholdet

Ha orgasme/sædavgang før samleie for å vare lengre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei sann, jeg og kjæresten min er snart klare til å ha sex vi har snakket mye om det mye kleine og flaue øyeblikk, og vi gleder oss til første gang. Eneste er jo at hun har hatt sex før og jeg har ikke. Så da er spørsmåle mitt, da vi skal ha sex lønner det seg for meg da og runke og få utløsning først da for at første sex øyeblikk skal vare en stund sånt at det blir et godt minne. Eller blir det dum. Eller skal jeg lavere, hva ville dere ha anbefalt da Som jeg har funnet ut da etter jeg runker og får utløsning og venter 10 min ca og jeg gjør det i gjen så tar det mye lengere tid. Også gjør det litt vondt da, men det er sikkert min egen feil siden gjør det så fort orker ikke å vente på å få utløsning etter så lenge. Jeg bruker spytt eller glidemiddel begge ganger. Så en annen ting, da kjæresten min hadde sex før sa hun at hun fikk vondt, men da tenker jeg at hun ikke hadde noe forspill og var ikke kåt osv. kan det stemme Har ikke spurt, vil vite mist mulig om hennes tiligre sex

SVAR

Besvart 20.10.2020 18:37:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle