Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor snakker gutter så sykt mye om sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og lurer på hvorfor gutter snakker så sykt mye om sex, pikk og fitte til andre jenter, og gjerne høyt i klasserommet. Jeg har aldri hørt ei eneste jente om har sagt verken fitte eller pikk i klasserommet. Noen ganger så kommer det gutter bort til meg og begynner bare helt random å snakke om pikk og sex. Har de et spessiellt behov for å snakke om det? Får de en god følelse av å snakke om det til jenter? Jeg er veldig nysjerrig. Og hvorfor ser flere gutter på porno enn jenter. Mange i klassen sier at de ser på det flere ganger daglig og runker til det. Hvorfor er det sånn?!?!??!

SVAR

Besvart 05.12.2020 07:40:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du i puberteten og tenker mye på sex?

Det er vanlig å ha sextanker, og er ikke noe å skamme seg over. Bli kjent med fantasiene dine. Er du veldig kåt, kan det hjelpe å onanere.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle