Hopp til hovedinnholdet

Jeg har i 2-3 år slitt med utrolig mye rifter i underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i 2-3 år slitt med utrolig mye rifter i underlivet. Har fast partner på 4.året nå, så vi snakker om alt. Vi har lange forspill, har bare sex om begge er kåte, jeg er våt og begge er klar. Vi bruker også både leker og glidemiddel for å gjøre underlivet mest mulig klart! Og har prøvd noen forskjellige stillinger. (for spreke ting går ikke da jeg har fibromyalgi) Det er spesielt helt nederst i åpningen en rift som kommer tilbake HVER gang vi har sex (nermest rumpen). Vi har hatt pauser på flere uker for at det skal gro skikkelig, men til ingen nytte. Vi har også prøvd å ha oss hver dag for å 'herde' området, men det heller funker ikke.. Har prøvd kremer fra apoteket, så skjønner ikke hva mer vi kan prøve. Som sagt så er jeg HELT klar, våt, kåt, og med glidemiddel hver gang, så det er ikke fordi jeg ikke er klar. Tips?

SVAR

Besvart 10.12.2020 18:19:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle