Hopp til hovedinnholdet

Lillesøstera har hatt sex, ikke jeg. Hvordan tenke om dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fant ut i dag at lillesøsteren min på 16 har hatt sex. Jeg som er 18 har ikke hatt sex ennå. Å det får meg til å føle meg dritt. Jeg har aldri klinet med noen, aldri suget noen eller vært seksuelt aktiv med noen. Alt dette har hun gjort. Må si jeg blir veldig skuffet av meg selv, vet ikke hvorfor men det er liksom vi "store søsken" som skal gjøre ting "først". Dette er jo ikke sant, men jeg føler meg bare som en stor taper. Jeg føler jeg ligger så langt bak og er redd for at jeg aldri vil oppleve det. Samtidig så ønsker jeg ikke å stresse med det og ønsker å gjøre det med en jeg er glad i, og stoler på. Jeg blir veldig sjalu på henne fordi jeg synes selv hun er bedre enn meg. Hun er mye penere, får oppmerksomhet av gutter og har sex med gutter. Jeg bare føler at jeg har skuffet meg selv. Trenger hjelp med å se det på en annen måte, hvordan kan jeg ikke tenke på det?

SVAR

Besvart 26.12.2020 15:05:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan du ta initiativ til sex

Det er ikke alltid enkelt å vite hva du skal gjøre for å komme igang med sex med en annen. Selv om du har veldig lyst, kan det være vanskelig å tolke den andre.

 

Les mer
account_circle