Hopp til hovedinnholdet

I det siste har det vært vondt å ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har det vært vondt å ha sex. Jeg vet ikke hvorfor for jeg har hatt sex regelmessig i mange år uten noe vondt! Tror ikke det er sopp eller bakteriell vaginose pga ingen rar utflod eller lukt. Derfor har jeg begynt å bli svært nervøs. Jeg føler meg ubrukelig og alle rundt meg snakker om sex hele tiden. Det føles ut som jeg mister jomfrudommen på en måte og det svir noe ekstremt rundt skjeden, spesielt når penis kommer inn. Bare han beveger penisen litt inni meg gjør det kjempevondt. Hvordan kan jeg begynne å ha sex igjen uten at det gjør vondt? Jeg har ikke gjort noe annerledes med underlivet, tatt ingen medisiner, aldri hatt sopp så det er veldig rart. Det kan klø en del på de indre kjønnsleppene i blant. Det har vært sånn i litt over en uke nå. Kommer jeg aldri til å kunne ha sex igjen? Tenker ikke på noe annet enn dette. Hilsen en som føler seg redd, desperat og verdiløs.

SVAR

Besvart 01.02.2021 16:50:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle