Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hørt at jenter kan oppnå to orgasmer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er ei jente på 16 år som har vært sammen med typen min i snart 3 måneder. Vi hadde sex første gang ca 2 uker etter at vi ble sammen. Før det hadde jeg ligget med to andre. Det var samleier uten betydning i grunn, og på det siste angrer jeg.

Men: Jeg har hørt at jenter kan oppnå to orgasmer? Klitorisorgasme og enda en: Det stemmer vel?
Isåfall, jeg har kun opplevd orgasme når kjæresten min stimulerer klitoris. Det er herlig, men jeg ønsker å oppnå den andre en gang også, bare for å føle hvordan det er.
Hva er det som skjer siden jeg ikke oppnår denne?
Hva kan jeg/vi gjøre?
Vi har prøvd mange stillinger; bakfra, den vanlige, jeg øverst osv.
Det går for han hele tiden, men aldri for meg om han ikke fingrer meg, og jeg blir litt lei meg etterpå noen ganger siden jeg aldri kommer.

Han spør ofte om jeg kan suge han, og jeg liker det om det ikke hadde vært for den væsken som kommer ut fra penis. Jeg brekker meg omtrent når jeg får den i munnen. Jeg fåreslo at jeg kunne suge han med kondom, men han sa at han ikke kjente det like godt da. Stemmer dette?
Jeg har ikke sagt til han at den eneste grunnen til at jeg ikke liker å suge han er denne væsken. Vi snakker sammen om alt som angår hverandre og vårt sexliv, men jeg vet ikke hva jeg skal si ang. dette. Jeg synes det høres litt pysete ut å ikke like smaken på en viss ting.
Han har aldri kommet i munnen min. Hvordan blir det når det en gang skjer?
Jeg liker heller ikke å suge han ETTER at vi har hatt samleie da jeg synes det er litt grisete å suge på penisen hans som like før har vært inne i meg. Det var begrunnelsen min til å foresl¨¨suge han med kondom forresten.

Takknemlig for svar.
J16.

SVAR

Besvart 14.01.2008 18:32:40
account_circle