Hopp til hovedinnholdet

jente på 16 og har en kjæreste. Vi har sex ofte, og det er kjempe godt og alt det, men har en problem jeg får orgasme alt for fort eller mye,

 

Spørsmål
Hei, jeg er en jente på 16 og har en kjæreste. Vi har sex ofte, og det er kjempe godt og alt det, men har en problem jeg får orgasme alt for fort eller mye, det blir liksom så vått og det blir kanskje litt ekkelt for han? Han har sakt til meg at jeg må ikke komme så mye for det kan være farlig for han, at han kan få spermen sin trykt inn igjen ellr no? Åh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Er så fortvilt, vil jo at vi skal ha et bra sexliv, elsker han jo.. Hvordan kan jeg ikke få orgasme så tidlig? hvordan kan jeg fake? Prøver å tenke på alt annet, men det går jo ikke.. Vær så snill og hjelp meg!

Mvh Fortvilt jente
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei. Det er overhode ikke farlig for kjæresten din at du får en kraftig orgasme, egentlig burde han være fornøyd da dette tyder på at dere begge har et deilig sex liv. Jeg synes at du skal være stolt av kroppen din, og av at du klarer å slappe så godt av og nyte sex. Å fake orgasme, vil ikke gi deg noen ting, og dette er jeg redd for vil ødelegge den gode sex'en dere har idag. Dersom du ønsker å holde litt igjen, må du ta små pauser under samleiet/ sex'en. Be han stoppe litt opp når du kjenner at orgasmen bygger seg opp. Når du kjenner at du er klar igjen, fortsett der hvor dere slapp. Fortell kjæresten din om dette før dere har sex, slik at han vet hva som foregår. Masse lykke til videre, og vær stolt av kroppen din og den klarer å yte. Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om problemer hjemme?

Når kan du bestemme selv i personlige og økonomiske saker?