Hopp til hovedinnholdet

Er det sant at jenter liker gutter som er snille og bryr seg om dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som har noen spørsmål å komme med.

Jeg har aldri hatt en kjæreste før så jeg for unnskylde vis spørsmålene er litt dumme.

1. Er det sant at jenter liker gutter som er snille og bryr seg om dem? Jeg personlig vil si jeg er veldig snill. Jeg bryr meg om vennene mine og støtter dem når de trenger meg eller har blitt såret. Jeg er som regel alltid blid og glad og er flink til å kommunisere med folk på en hyggelig måte som f.eks når folk sier noe til meg så sier jeg f.eks "ja det er bra!!" på en sånn hyggelig måte.
Vil jeg komme langt med å være snill og omtenksom når det kommer til jenter? Jeg er også en person med mye føleser, jeg kan gråte lett av en film som har sorg i seg vis du skjønner. Jeg er ikke den typen som liker å sloss og feste i helgene, men mere den typen som liker å kose seg på sofaen med litt godteri og brus i helgene. Hadde blitt ekstra glad vis jeg hadde en jente å dele livet med ser du :)

2. Er sex og orgasmen du får mens du har det sex noe av det beste nytelse en person kan få? Altså jeg lurer på om det er noe jeg burde glede meg til å tenke på som noe stort når jeg skal ha det for første gang, eller om det bare er noe "godt" som skjer.

3. Jeg er redd for å aldri finne en kjæreste. Det føles ut som om alle jenter syntes jeg er stygg og fæl å se på.
Jeg har masse kviser og er ikke noe spesielt kjekk ellers.
Jeg ønsker så virkelig en kjærste, en kjærste jeg kan dele livet mitt med! Vis det kommer til å skjer vil jeg bli verdens lykkligeste gutt!

Beklager for skrive feil jeg har nemmelig dyskleksi.

SVAR

Besvart 31.03.2008 21:38:47
account_circle