Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor vil han bare at jeg skal overnatte hos han? Hva vil han med meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei:) Jeg føler at jeg har et lite problem. Jeg har en kjæreste som har fylt 18 år i dette året og jeg er 14 år og blir 15 snart. Kjæresten min vil at jeg skal overnatte hos han, men vennene mine synes ikke at jeg burde gjøre det. Jeg føler meg trygg på han og vi har vært sammen i noen måneder, men vi har aldri overnattet hos en av oss. Jeg sa at jeg tror ikke foreldrene mine vil la meg overnatte hos deg, så da sa jeg til han at han kunne overnatte hos meg. Når jeg sa at han kunne overnatte hos meg virket han litt rar og sa nei, men du kan sikkert overnatte hos meg sa han. Da begynte jeg å lure på hvorfor han ikke vil overnatte hos meg, men at han vil at jeg skal overnatte hos han. Nå føler jeg meg ikke like trygg på han som jeg gjorde før. Er redd for at han skal gjøre noe med meg, men jeg tror ikke at han vil gjøre det, begynner å lure litt på hva som skjer. Bør jeg overnatte hos han? Han virker snill og grei, men han har blitt mere sånn at jeg skal komme alltid til han og han vil at vi skal alltid være alene. Jeg spurte han om jeg kunne ta med noen venner hvis jeg skulle få lov til å overnatte hos han, men da sa han nei. Han sa at jeg vil vi skal være alene og kose oss sammen, bare vi to. Han virker litt merkelig og jeg lurer på hva han vil egentlig gjøre med meg. Trenger en rask tilbake melding! Takk på forhånd! Hilsen anonym

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For meg virker det som om han tenker seg at dere skal ha sex og at det er derfor han vil at dere skal være alene og at dere skal være hos han. Du må huske på at han er 18 år, tre/fire år eldre enn deg. Dette er noen av problemene som kan oppstå når det er stor aldersforskjell i kjæresteforhold. Jeg vil tro at han kanskje har begynt å tenke på at dere skal ha sex. Du er bare 14 år, så du må virkelig tenke gjennom om det er noe du vil og er klar for. Du må ikke la han presse deg til noe. Når han ikke vil sove hos deg er det sikkert fordi foreldrene dine kommer til å være der og at det da kan bli vanskeligere. 

Jeg synes du rett og slett skal spørre han hvorfor han ikke vil sove hos deg. Jeg vil jo også tro at det kan bli vanskelig å overtale foreldrene dine til å få sove hos han. Hvis han har lyst til at dere skal ha sex er det noe dere må snakke om. Det virker som om han er ganske lukket når det gjelder dette, og det kan være at han er redd for at du skal si nei om han foreslår det. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex