Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hun vil overnatte hos kjæresten, men foreldrene er kristne og gir henne ikke lov.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 år og får ikke lov til å sove hos kjæresten min, grunnen til dette er fordi foreldrene mine er kristne og da synes vi ikke engang kan sove hos hverandre før etter ekteskapet, noe jeg synes bare er dumt. Jeg er ikke kristen og jeg og kjæresten min har vært sammen en stund nå, foreldrene mine har begge møtt kjæresten min flere ganger og har god kontakt. Jeg synes det er unødvenige at fordi foreldrene mine er kristen skal dette gi oss en konsekvens. Alle mine venner får lov til å sove hos kjæresten sin med null problemer, jeg synes også at dette da er veldig flaut at jeg ikke får lov fordi jeg har "nazi kristne foreldre" som dem blir kaldt. Hva er rett å gjøre her? Hvordan kan jeg få overnattet hos kjæresten min?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer