Hopp til hovedinnholdet

Hun vil overnatte hos kjæresten, men foreldrene er kristne og gir henne ikke lov.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 år og får ikke lov til å sove hos kjæresten min, grunnen til dette er fordi foreldrene mine er kristne og da synes vi ikke engang kan sove hos hverandre før etter ekteskapet, noe jeg synes bare er dumt. Jeg er ikke kristen og jeg og kjæresten min har vært sammen en stund nå, foreldrene mine har begge møtt kjæresten min flere ganger og har god kontakt. Jeg synes det er unødvenige at fordi foreldrene mine er kristen skal dette gi oss en konsekvens. Alle mine venner får lov til å sove hos kjæresten sin med null problemer, jeg synes også at dette da er veldig flaut at jeg ikke får lov fordi jeg har "nazi kristne foreldre" som dem blir kaldt. Hva er rett å gjøre her? Hvordan kan jeg få overnattet hos kjæresten min?

SVAR

Besvart 18.12.2016 16:32:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle