Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når andre sier jeg sendte nudes og puler mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg holder på med en gutt, vi har vært ganske fram og tilbake siden sommerferien. I går var vi sammen alene, og det skjedde ingenting, bare kosing lsm, men mange tror at vi har pult, jeg sier jo at vi ikke har det, men han sier ingenting på det (jeg vet at han vil ha sex med meg) så mange av guttene kødder med at vi har pult hele tida. I tillegg så maser denne gutten om å få bh-bilde hele tida, så jeg har bare sendt litt kløft, ikke hele bhen. Han sier at han ikke screener, men han har tydeligvis gjort det, fordi alle har sett det og vet at jeg har sendt. Guttene kaller dette nudes, men det er jo faen meg ingenting. Vennene mine ser skikkelig ned på meg på grunn av det, og jeg er kjempe redd for at familien min skal finne det ut. Og jeg er usikker på om jeg skal fortsette å være med denne gutten, fordi han er egt sykt hyggelig og snill, og ikke sånn i det hele tatt, men det er bare det at «gutta» presser han til det. Vi har noe fint så vet ikke hva jeg skal gjøre. Svar fort, takk:)

SVAR

Besvart 27.09.2019 07:42:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle