Hopp til hovedinnholdet

I det siste har det vært så mye å tenke på og jeg trenger å få det ut.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei:) jeg har noen spørsmål når det kommer til dette med skole og fremtid. Det har seg slik at jeg bor i troms og finnmark nå (typen bor i Nordland fylke). han går 2. året nå. foreldrene mine har tenkt til å flytte nærmere skolen jeg mest sannsynlig skal starte på. Dette vil da si at vi flytter 45 min lengre unna typen min. vi har snakka litt om at jeg enten skal kjøpe hybel og flytte til der han bor, eller at han skal flytte inn sammen med oss. altså at vi lager en liten leilighet nede i huset vi har tenkt til å kjøpe. når jeg snakket med mamma om dette var det ikke noe hun nektet for, å det virket som det var noe hun synes var en god ide. det eneste er at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal snakke om alt det hær med typen min. grunnen til det er fordi jeg er redd for at han skal tenke at det ikke kommer til å funke, å at vi ender opp med å slå opp, fordi distansen blir så lang om vi ikke gjør det. men i det siste har det vært så mye å tenke på og jeg trenger rett og slett å få d ut.

SVAR

Besvart 13.01.2020 01:53:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du flytte til et annet fylke og lurer på om du har rett til skoleplass?

Din rett til å gå på videregående skole er knyttet til hjemfylket ditt. Hvis du skal flytte i løpet av videregående, er det viktig at du sjekker hvilke rettigheter du har.

 

Les mer
attach_file

Bostipend på videregående (borteboerstipend)

Må du flytte hjemmefra for å gå på videregående? Da kan du ha rett til bostipend fra lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vil flytte sammen med kjæresten, er jeg klar?

Ønsker du å flytte sammen med kjæresten eller en venn? Det er visse ting dere bør tenke på først. Les svarene unge som har spurt oss har fått.

 

Les mer
account_circle